Zaalverhuur Utrecht inclusief catering

Voor zaalverhuur inclusief catering  in Utrecht komt u naar Party- en congrescentrum Het Vechthuis; het sfeervolste zalencentrum van Utrecht. Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst negen verschillende zalen voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Of u nu een congres organiseert in Utrecht, een sfeervol diner of feest of een jaarlijks familiefeestje voor de boeg hebt: Het Vechthuis heeft voor iedere gelegenheid de perfecte zaal! Iedere zaal heeft een eigen toegang, beschikt over een eigen garderobe en toiletten en is voorzien van een sfeervolle bar.

Onze locatie is gelegen aan het Utrechtse riviertje De Vecht, vlakbij het stadscentrum van Utrecht. Wij zijn uitstekend bereikbaar (zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer) en u kunt bij ons gratis parkeren. Mede daardoor staan wij bekend als de unieke feestlocatie in Utrecht. Uiteraard zorgen wij ook voor de catering tijdens uw evenement. Van een gezellige lunch tot een heerlijk diner, van een besloten familiebijeenkomst met heerlijke hapjes tot een spetterende themaparty met een uitgebreid buffet. Wij zorgen altijd voor de juiste catering en hebben altijd een ruimte die past bij uw wensen. Zo zorgen wij dat het u, vanaf het moment van ontvangst tot het moment van vertrek, aan niets ontbreekt. Wij zorgen ervoor dat u bij ons een onvergetelijke dag of avond beleeft, want; Wij maken een feest van uw party!

Zalenverhuur Utrecht en ons aanbod

Zoekt u de perfecte zaal in Utrecht inclusief catering? Wilt u graag een uniek feest geven dat uw gasten nog jaren bij zal blijven? Kies dan voor Party- en congrescentrum Het Vechthuis; het sfeervolste zalencentrum van Utrecht.

Ook voor een knallend themafeest in Utrecht zit u bij Het Vechthuis goed. Voor al uw bijeenkomsten regelen wij de perfecte zaal. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor een zaalverhuur in Utrecht.

Het huren van een zaal is altijd inclusief catering. Bent u benieuwd naar onze catering mogelijkheden? Bekijk hier ons aanbod. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan.